Sydafrika 2016

I november 16 var vi i Sydafrika. Sammen med Dorthe og Jesper og 14 andre søde, jævnaldrende folk.

Turen var en tur arrangeret af bureauet Dagama med en flink og kompetent guide som hedder Ulla.

Jeg tør ikke selv køre rundt i SA så dette er betingelserne når vi gerne vil se SA. selv om jeg må indrømme at det er lige lovligt meget “så mødes vi om…..” efter vores smag. 

Vi så meget, og meget smukt. Bl.a. fik jeg mine billeder af en leopard som jeg ikke havde været så heldig at fotografere før. Min gamle ven Eigil Kofod havde været i Kruger National Park nogle måneder før og taget dette billede. Enestående, men mindre kan gøre det.

 

Vi så rigtig mange dyr tæt på. Ikke så mange katte, men næsehorn, hvide og vist nok også et sort, elefanter, hyæner, giraffer, vildsvin og mange andre.

SA er jo meget andet end vilde dyr. Vi så blandt andet Garden Route, Soweto - som var overraskende pænt - Port Elisabeth, Vinlandet, Cape Town og Robben Island. Det sidste var min eneste skuffelse. Jeg havde høje forventninger til en oplevelse med en flot opstilling af livet i fangelejren, bevægende fortællinger fra en guide der havde oplevet det, en understregning af at der var andre end Nelson Mandela. I stedet fik jeg en lidt mekanisk fremstilling, med den næste rundvisning lige i hælene, spredte billeder og manglende stemning.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.08 | 21:57

Det er nogle fantastiske flotte billeder. Jeg mindes da vi var i Kenya 2006, det var en oplevelse jeg aldrig glemmer. Mange hilsner Doris

...
10.08 | 10:10

Meget flotte fotos af en helt speciel natur, fuld af skønhed og vildskab.
Glæder mig til at høre om jeres tur

...
28.07 | 21:03

Denne fugl er en helt..... Ove, du har gengivet næsten fuldt ud dyrelivet incl. den fotograferende homo sapiens sapiens, male. Dog uden Mzee. K.h. Dorthe

...
28.07 | 01:29

Smukt og akavet - det er et super vildt billede
kh majken

...
Du kan lide denne side