Namibia 2010

Før turen

Inden turen havde Margit og jeg ikke været på ferie sammen i 2½ år. Jeg havde faktisk kun været hjemmefra, når jeg havde været indlagt, så det var da med nogle betænkeligheder at vi valgte at tage på så lang en tur. Men - jeg var nu erklæret så stabil, at jeg kunne blive rejseforsikret, Margit havde aldrig været i Namibia, og vi havde haft planer om turen allerede inden jeg blev syg. Så nu skulle det være.
Alt forløb godt. Ingen fly var forsinkede, rejseselskabet fra Namibia havde planlagt en fantastisk tur, med muligheder for at restituere. Folk vi mødte var søde og hjælpsomme, og først og fremmest var Namibia lige så smukt og varieret som vi havde håbet på.
Vi valgte at konsentrere os om det nordlige og havde indlagt et par dage hvor vi blev på samme sted, så vi ikke skulle køre hver dag. For folk der kender Namibia kan jeg sige at vi kørte fra Windhoek til Waterberg plateau, videre til Etosha. Derefter til Damaraland, over Cape Cross og Walwis Bay til Swakopmund, inden vi fløj hjem fra Windhoek igen.

Solnedgang over Damaraland

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.08 | 21:57

Det er nogle fantastiske flotte billeder. Jeg mindes da vi var i Kenya 2006, det var en oplevelse jeg aldrig glemmer. Mange hilsner Doris

...
10.08 | 10:10

Meget flotte fotos af en helt speciel natur, fuld af skønhed og vildskab.
Glæder mig til at høre om jeres tur

...
28.07 | 21:03

Denne fugl er en helt..... Ove, du har gengivet næsten fuldt ud dyrelivet incl. den fotograferende homo sapiens sapiens, male. Dog uden Mzee. K.h. Dorthe

...
28.07 | 01:29

Smukt og akavet - det er et super vildt billede
kh majken

...
Du kan lide denne side