Namibia 2015

I juli 2015 rejste Dorthe og Jesper - svigerinde og svoger - med Margit og mig til Namibia. De havde ikke været der før, medens det, i 2010 ,var vores første rejsemål efter jeg blev syg.

Vi valgte at køre selv og havde forudbestilt overnatningssteder via et bureau i Namibia. Det forløb perfekt. Margit og jeg havde aldrig været i det sydlige, Lüderitz og Fish River Canyon, så derfor tog vi det hele med.

Vi ville også til Skeleton Coast, men da det er vanvittigt dyrt at køre og bo der, tog vi en flyvetur ud over området. Smuk tur, og arrangøren kunne ikke gøre for at Margit ikke kunne lide bumpene, og at jeg, af samme grund, var meget tæt på at kaste op, den sidste halve time.

Lotte på Killimanjaro i 1991

Lotte Grauballe

Den 9.7 fik vi en SMS om at Lotte var død. Et af de smukkeste mennesker vi har kendt, er ikke mere.

Lotte og jeg rejste til Botswana på samme hold, og har holdt kontakten siden. Lotte var allerede den gang erfaren Afrikafarer, og tog sig af os nybegyndere. Jeg vedhæfter et billede af Lotte taget i 1991 på Killimanjaro.

Vi var heldigvis til hendes fødselsdag ca 3 uger før og fik sagt farvel til hende der.

Vi savner dig.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.08 | 21:57

Det er nogle fantastiske flotte billeder. Jeg mindes da vi var i Kenya 2006, det var en oplevelse jeg aldrig glemmer. Mange hilsner Doris

...
10.08 | 10:10

Meget flotte fotos af en helt speciel natur, fuld af skønhed og vildskab.
Glæder mig til at høre om jeres tur

...
28.07 | 21:03

Denne fugl er en helt..... Ove, du har gengivet næsten fuldt ud dyrelivet incl. den fotograferende homo sapiens sapiens, male. Dog uden Mzee. K.h. Dorthe

...
28.07 | 01:29

Smukt og akavet - det er et super vildt billede
kh majken

...
Du kan lide denne side